Turniri tradicional Rainca 2019

Lajmrohen të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të marin pjesë në turnirin tradicional Rainca 2019.Turniri do të mbahet nga Data 26 deri më 30 Korrik në stadiumin e shkollës në…

0 Comments

Kryhet pastrimi i varrezave

Si çdo vit, edhe sot më datë 01.06.2019 është kryer pastrimi i varrezave. Për pastrimin e varrezave përkujdeset Fitim Alimi, i cili bën një punë të shkëlqyer. Ky projekt financohet…

0 Comments

Nesër festohet dita e shkollës

Nesër me datë 24 Maj si çdo vit festohet dita e shkollës. Programi fillon në orën 18:00 në sallën e shkollës andaj ftohen të gjithë vendasit të jen prezent dhe…

Komentet te Nesër festohet dita e shkollës Janë të Mbyllura

Uebfaqja e Rainca Info

Uebfaqja www.rainca.info ka për qëllim që t'i bashkoj dhe informoj bashkëvendasit tanë, kudo që ndodhen, andaj postime me tematika politike dhe nxitje të urrejtjes nuk pranohen. Këtu mund të gjeni…

Komentet te Uebfaqja e Rainca Info Janë të Mbyllura

Fundi i permbajtjes

Nuk ka faqe te tjera