Hapet Fitness Studio Rainca

  • Post category:Lajmet

Është hapur Fitness Club Rainca i cili gjindet tek objekti multifunksional. Tani të rinjtë dhe të gjithë bashkëvendasit mund ta shfrytzojnë këtë Studio Fitnesi për një shëndet më të mirë.

Faleminderit të gjith atyre që kontribuan në realizimin e këtij projekti dhe urime për gjith bashkëvendasit.