Vërshime në Raincë!

Me datë 27.05.2021 kanë ndodhur vërshime të mëdha në vendin tonë Raincë. Këto vërshime erdhën si pasojë e reshjeve të shumta të shiut. Janë shkaktuar dëme të shumta materiale përderisa…

0 Comments

Hapet Fitness Studio Rainca

Është hapur Fitness Club Rainca i cili gjindet tek objekti multifunksional. Tani të rinjtë dhe të gjithë bashkëvendasit mund ta shfrytzojnë këtë Studio Fitnesi për një shëndet më të mirë.…

0 Comments

Fundi i permbajtjes

Nuk ka faqe te tjera