Nesër festohet dita e shkollës

  • Post category:Lajmet

Nesër me datë 24 Maj si çdo vit festohet dita e shkollës. Programi fillon në orën 18:00 në sallën e shkollës andaj ftohen të gjithë vendasit të jen prezent dhe ta shohin programin e përgaditur nga drejtuesit dhe nxënësit e shkollës, njofton drejtori i shkollës Shukri Ymeri.