Nesër mbahet ceremonia e maturës së Medresesë

  • Post category:Lajmet

Medreseja e Luginës së Preshevës njofton të merrni pjesë në ceremoninë e maturës së gjeneratës së parë të djemve si dhe gjeneratës së dytë të vajzave ku në mesin e nxënësve ka edhe nga Rainca. Manifestimi do të mbahet ditën e shtunë më datë 25.05.2019 në fillim nga ora 18:00 në shtëpinë e kulturës ”Abdulla Krashnica” në Preshevë. Njofton imami i xhamisë Bejtulla Veseli.