Uebfaqja e Rainca Info

  • Post category:Lajmet

Uebfaqja www.rainca.info ka për qëllim që t’i bashkoj dhe informoj bashkëvendasit tanë, kudo që ndodhen, andaj postime me tematika politike dhe nxitje të urrejtjes nuk pranohen. Këtu mund të gjeni informacione në lidhje me Fshatin Raincë, fotografi të ndryshme dhe lajme të reja nga vendlindja.
Kjo uebfaqe është krijuar dhe mirëmbahet nga një grup vullnetarësh, andaj në rast se dëshironi të ofroni mbështetje që uebfaqja të jetë funksionale, mund të bëni donacion duke na kontaktuar në faqen e facebook ose në email: admin@rainca.info.

Mirëmbetshi