qËllimi ynË

Uebfaqja është krijuar me qëllim për informimin e bashkëvendaseve kudo që ndodhen. Poashtu synon të shpërndaj informacione, foto, lajme të ndryshme rreth fshatit tonë dhe të gjithë ndjekësit e tjerë.

kush jemi ne?

Kjo uebfaqe është krijuar dhe mirëmbahet nga një grup vullnetarësh. Për çdo gjë mund të na kontaktoni në faqen e facebook ose ne email admin@rainca.info

Adrian

Admin / Web Developer

Agim

Admin

Lavdërim

Admin

Kreshnik

Përkthyes

rainca.info

Uebfaqja Rainca.info ka për qëllim që t’i bashkoj bashkëvendasit, kështu që postime me tematika politike dhe nxitje të urrejtjes nuk pranohen.

Punuar me ❤