Kryhet pastrimi i varrezave për të katërtën herë gjatë vitit 2020

  • Post category:Lajmet

Kjo është hera e katërt që është bërë pastrimi i varrezave gjatë vitit 2020. Për pastrimin e varrezave përkujdeset Fitim Alimi, i cili bën një punë të shkëlqyer. Ky projekt financohet nga Shoqata Rainca dhe Bashkësia Islame Raincë. Një faleminderim i veçant shkon për bashkëvendasit që jetojnë dhe veprojnë larg vendlindjes dhe asnjëherë nuk e harrojnë Raincën poashtu falenderojmë dhe Bashkësia Islame Raincë për kontributin e dhënë.