Kryhet pastrimi i varrezave

  • Post category:Lajmet

Si çdo vit, edhe sot më datë 01.06.2019 është kryer pastrimi i varrezave. Për pastrimin e varrezave përkujdeset Fitim Alimi, i cili bën një punë të shkëlqyer. Ky projekt financohet nga Shoqata Rainca. Një faleminderim i veçant shkon për bashkëvendasit që jetojnë dhe veprojnë larg vendlindjes dhe asnjëherë nuk e harrojnë Raincën.