Turniri tradicional Rainca 2019

  • Post category:Lajmet

Lajmrohen të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të marin pjesë në turnirin tradicional Rainca 2019.
Turniri do të mbahet nga Data 26 deri më 30 Korrik në stadiumin e shkollës në Raincë, afati për paraqitjen e ekipeve fillon nga data 12 deri më 25 Korrik ora 17.
Pagesa për ekip është 2500din, ekipa përbëhet nga 10 lojtarë (4+1) dhe sistemi i lojës është me grupe.
Turniri organizohet nga KF Rainca dhe Bashkësia Lokale Raincë
Kontakt : 0621196768 | 0629660802 | 0621664976
Shpërblimet:
Vendi I:50% 
Vendi II:30%
Vendi III:20%
RaincaInfo do jetë partnerë medial i turnirit.
Më poshtë keni posterin e turnirit punuar nga RaincaInfo