Search

Lajme

Këtu do të gjeni vetëm lajmet kryesore, për më shumë lajme vizitoni faqen tonë në facebook Rainca Info
Festohet dita e shkollës “Zenel Hajdini” Raincë
Friday, May 24, 2019 shkolla

Sot më datë 24.05.2019 është festuar dita e shkollës “Zenel Hajdini” Raincë. Programi i ditës së shkollës përmbante këngë,recitime dhe valle të ndryshme.