SIPËRFAQJA KM²
14.06

BANORË
2,600

SHTËPI

600

SHËRBIMET PËR QYTETRËT

OFIQARIA

Orari 7:00 - 13:00
Kliko për më shumë info

OFIQARIA

Ofiqaria gjindet në objektin multifunksional.

AMBULANCA

Orari 7:00 - 13:00
Kliko për më shumë info

AMBULANCA

Ambulanca gjindet në objektin multifunksional.

BASHKËSIA LOKALE

Orari 7:00 - 13:00
Kliko për më shumë info

BASHKËSIA LOKALE

Bashkësia Lokale gjindet në objektin multifunksional.

NUMRAT EMERGJENT

POLICIA

192

ZJARRFIKSAT

193

NDIHMA E SHPEJTË

194

MOTI

RAJINCE MOTI

LAJMET E FUNDIT

Duke filluar nga sot Shoqata-Rainca ka marrë përsipër që ti financojë këta 8 puntorë për pastrimin e fshatit.

Me datë 27.05.2021 kanë ndodhur vërshime të mëdha në vendin tonë Raincë. Këto vërshime erdhën si pasojë e reshjeve të shumta të

Është hapur Fitness Club Rainca i cili gjindet tek objekti multifunksional. Tani të rinjtë dhe të gjithë bashkëvendasit mund ta shfrytzojnë këtë

Sot me datë 23.12.2020 është pensionuar Ofiqari i fshatit tonë Raincës Mustaf Limani.Kujtojmë se Mustaf Limani postin si Ofiqar ka marrë që

ÇFAR OFRON RAINCA

Pishinë

Bibliotekë

Kafene

Ambulancë

Restorante

Pompë Benzine

Mekanik

Salla Sporti

RAPORTO PARREGULLSI

Nëse shihni ndonjë parregullsi në fshat kontaktoni Bashkësinë Lokale ose na shkruani email apo në rrjetet sociale.

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE