Lajme

Këtu do të gjeni vetëm lajmet kryesore, për më shumë lajme vizitoni faqen tonë në facebook Rainca Info

Festohet dita e shkollës “Zenel Hajdini” Raincë

Sot më datë 24.05.2019 është festuar dita e shkollës “Zenel Hajdini” Raincë. Programi i ditës së shkollës përmbante këngë,recitime dhe valle të ndryshme. 

Poashtu gjatë programit u ndanë dhe disa mirënjohje për nxënës të dalluar dhe profesor që tanimë janë në pension. U ndanë mirënjohje dhe tek disa kompani të Raincës që kanë kontribuar në projekte të shkollës. Më poshtë keni disa fotografi nga eventi i sotëm. Rainca Info ka ndjekur Live eventin, andaj ju qe deshironi ta shihni mund ta gjeni ne faqen e facebook Rainca Info

Search