Lajme

Këtu do të gjeni vetëm lajmet kryesore, për më shumë lajme vizitoni faqen tonë në facebook Rainca Info

Hapet Fitness Studio Rainca

Tuesday, April 13, 2021 fitnesi

Është hapur Fitness Club Rainca i cili gjindet tek objekti multifunksional. 

Tani të rinjtë dhe të gjithë bashkëvendasit mund ta shfrytzojnë këtë Studio Fitnesi për një shëndet më të mirë.

Faleminderit të gjith atyre që kontribuan në realizimin e këtij projekti dhe urime për gjith bashkëvendasit.

Search