Lajme

Këtu do të gjeni vetëm lajmet kryesore, për më shumë lajme vizitoni faqen tonë në facebook Rainca Info

Kryhet pastrimi i varrezave për të katërtën herë gjatë vitit 2020

Kjo është hera e katërt që është bërë pastrimi i varrezave gjatë vitit 2020. Për pastrimin e varrezave përkujdeset Fitim Alimi, i cili bën një punë të shkëlqyer. 

Ky projekt financohet nga Shoqata Rainca dhe Bashkësia Islame Raincë. Një faleminderim i veçant shkon për bashkëvendasit që jetojnë dhe veprojnë larg vendlindjes dhe asnjëherë nuk e harrojnë Raincën poashtu falenderojmë dhe Bashkësia Islame Raincë për kontributin e dhënë.

Search