Lajme

Këtu do të gjeni vetëm lajmet kryesore, për më shumë lajme vizitoni faqen tonë në facebook Rainca Info
Rainca Info me dizajn të ri

Rainca Info me dizajn të ri

Tuesday, January 25, 2022 raincainfo

Të dashur vizitorë Rainca Info tanimë ka një pajme të re më atraktive dhe profesionale.

Projekti është titulluar Eksploro Raincën ku kemi punuar për ta bërë një faqe sa më atraktive dhe me informacione të ndryshme rreth Raincës. Kemi shtuar edhe faqen e Ambulances, Bibliotekes dhe poashtu edhe faqen për Bizneset dhe afaristet ku do ti listojmë të gjithë ata që na kontaktojnë dhe gjithçka do të jetë falas. Uebsajti do të vazhdoj të jetë në gjuhën Shqipe, Angleze, Gjermane dhe Serbe poashtu jemi duke punuar për të shtuar edhe disa gjuhë të tjera europiane.

Me respekt

Rainca Info

Search