Lajme

Këtu do të gjeni vetëm lajmet kryesore, për më shumë lajme vizitoni faqen tonë në facebook Rainca Info

Vërshime në Raincë!

Me datë 27.05.2021 kanë ndodhur vërshime të mëdha në vendin tonë Raincë. Këto vërshime erdhën si pasojë e reshjeve të shumta të shiut.

Janë shkaktuar dëme të shumta materiale përderisa fatkeqësi tek banorët fatmirsisht nuk ka pasur. Gjatë këtyre reshjeve të shumta të shiut fshati Raincë dhe Rahovicë në Luginën e Preshevës kanë qenë dy vendet të cilat kanë pësuar më së shumti.

Search