Kompanitë dhe afaristë

Këtu mund të gjeni kontakte nga kompanitë dhe afaristë që gjinden në Raincë.
Për ta bër më të lehtë gjetjen e të gjithë kompanive dhe afaristëve i kemi ndarë në kategori.

Ndërtimtari

 • Shera Beton
  +381 63 43 43 97
 • Limani ndërtimtari
  +381 63 8 277 017

Arkitekturë

 • Kasolli Architecture
  +381 631314866

Mekanik

 • Auto Elektro Bashkimi
  +381628206695

Kafiteri

 • Kafe Elioni
  +381628621619
 • Kafe Te Toli
  +381621981864

Restorante & Ahengje

 • Restorant Cufa
  +38163 8848 690
 • Te Tafa
  Dj, karrika, tavolina, ndriçim, dekorime, enë kuzhine, gatime në zgarë +381621011048
 • Dj Toni
  Muzik, dekor, kamera +381638108954

Moler & Gipser

 • Moler & Gipser Ardi
  +381638216933

Sanitari, Nxemje & Elektrikë

 • Instal Niki
  Uje dhe nxemje +381637686454
Search