Lajme

Këtu do të gjeni vetëm lajmet kryesore, për më shumë lajme vizitoni faqen tonë në facebook Rainca Info
Procesi i regjistrimit të popullsisë në Raincë
Saturday, October 22, 2022 rainca lajme
Tanimë kanë mbetur më pak se 10 ditë deri në përfundimin e afatit të procesit për regjistrimin e popullsisë.
Ka filluar regjistrimi i popullsisë 1-31 Tetorë
Sunday, October 2, 2022 rainca lajme
Nga data 1 Tetorë ka filluar regjistrimi i popullsisë në Serbi.
Kuizi Rainca
Saturday, September 10, 2022
Të dashur bashkëvendas për ta bërë pak më atraktiv këtë artikull vendosëm ta bëjmë një kuiz me pyetje të përgjithshme rreth Raincës.
Zgjidhet kryesia e re e Shoqatës Rainca
Sunday, March 27, 2022 shoqata rainca rainca
Sot me datë 27 Mars 2022 në mbledhjen gjenerale të shoqatës u zgjodh kryesia e re 2022/2023  
Rainca Info me dizajn të ri
Tuesday, January 25, 2022 raincainfo
Të dashur vizitorë Rainca Info tanimë ka një pajme të re më atraktive dhe profesionale.
Fillon pastrimi i fshatit pas vërshimeve
Tuesday, June 1, 2021 pastrimi fshati

Duke filluar nga sot Shoqata-Rainca ka marrë përsipër që ti financojë 8 puntorë për pastrimin e fshatit.

Vërshime në Raincë!
Thursday, May 27, 2021 vershime fshati

Me datë 27.05.2021 kanë ndodhur vërshime të mëdha në vendin tonë Raincë. Këto vërshime erdhën si pasojë e reshjeve të shumta të shiut.

Hapet Fitness Studio Rainca
Tuesday, April 13, 2021 fitnesi

Është hapur Fitness Club Rainca i cili gjindet tek objekti multifunksional. 

Pensionohet Ofiqari i vendit Mustaf Limani
Wednesday, December 23, 2020 ofiqari

Sot me datë 23.12.2020 është pensionuar Ofiqari i fshatit tonë Raincës Mustaf Limani.

Kryhet pastrimi i varrezave për të katërtën herë gjatë vitit 2020
Sunday, July 26, 2020 pastrimi

Kjo është hera e katërt që është bërë pastrimi i varrezave gjatë vitit 2020. Për pastrimin e varrezave përkujdeset Fitim Alimi, i cili bën një punë të shkëlqyer. 

Search