Rreth Nesh

www.rainca.info

QËLLIMI YNË

Uebfaqja Rainca Info është krijuar më 7 Prill 2019 me qëllim për informimin e bashkëvendaseve kudo që ndodhen. Poashtu synon të shpërndaj informacione, foto, lajme të ndryshme rreth fshatit tonë.

KUSH JEMI NE?

Kjo uebfaqe është krijuar dhe mirëmbahet nga një grup vullnetarësh. Për çdo gjë mund të na kontaktoni në faqen e facebook ose ne email admin@rainca.info

EKIPI

Adrian Limani
ADMIN / WEBDESIGNER
Lavdërim Arifi
ADMIN
Agim Sherifi
ADMIN
Kreshnik Fazliu
PËRKTHYES

RAINCA.INFO

Uebfaqja Rainca.info ka për qëllim që t’i bashkoj bashkëvendasit, kështu që postime me tematika politike dhe nxitje të urrejtjes nuk pranohen.
Search