Lajme

Këtu do të gjeni vetëm lajmet kryesore, për më shumë lajme vizitoni faqen tonë në facebook Rainca Info
Filloi vendosja e rrethojave të lumit

Filloi vendosja e rrethojave të lumit nga firma Tobler-Skele d.o.o Raincë.

Festohet dita e shkollës “Zenel Hajdini” Raincë

Sot më datë 24.05.2019 është festuar dita e shkollës “Zenel Hajdini” Raincë. Programi i ditës së shkollës përmbante këngë,recitime dhe valle të ndryshme. 

Search